El Joc de Sant Antoni

el joc de sant antoni i el dimoni

En aquest Sant Antoni tan atípic elServei de Cultura Popular de l'ICUB presenta una proposta festiva ben diferent a les desfilades, ballades i correfocs que normalment vivim a les places i carrers. És el joc de Sant Antoni i el Dimoni, un joc interactiu pensat per a jugar-hi a l’ordinador, la tauleta o el mòbil que pretén apropar les tradicions del Cicle Festiu de Sant Antoni de la nostra ciutat a tota la família.

El joc comença al mercat de Sant Antoni, on el Dimoni ha segrestat sant Antoni. A partir d’un llibre vell i gràcies a l’ajuda de nombrosos personatges, en Tonet i l’Antònia visiten els barris barcelonins que celebren festa per aquestes dates. En el seu recorregut, descobreixen els Foguerons de Sa Pobla a Gràcia, la Porkada del Clot, els Tres Tombs i els Tres Tombs Infernals de Sant Andreu de Palomar, la Festa Major de Sant Antoni i els Tres Tombs de Barcelona.

La proposta està pensada per a jugar-hi en família. De fet, el joc s’estructura en forma de conte per a tots els públics ja que està explicat amb molta imaginació i tota mena de detalls, tot ben regat d’unes magnífiques il·lustracions. A més, també té molts contingut pedagògic i al·licients per a qui vulgui saber-ne més.

No us ho penseu dues vegades i connecteu-vos a barcelona.cat/trestombs i ajudeu-nos a alliberar sant Antoni!

Idea i Coordinació: Servei de Cultura Popular de l'ICUB
Conte: Pep Fornés
Assessorament guió i jocs: Nico Alonso
Intèrprets: Roser Fornés, Pep Fornés, Arnau Cristóbal
Il·lustració: Mar Guixé
Disseny: La Japonesa
Animació Digital: Common People Interactive
Estudi d'àudio: Virus Cultural
Amb la col·laboració de: Associació Albopas, Toni Torrens, Jordi Gras, Quildo Serrano
Músiques: DiscMedi Blau