Foguerons de Sant Antoni a Gràcia

FOGUERONS DE SANT ANTONI A GRÀCIA

DJ 28 - 18.00 h - CAT / Canal Youtube Tradicionàrius


El dijous 28 de gener es retransmetrà en directe la programació de Foguerons a Gràcia que se celebrarà al CAT Tradicionàrius. A través del directe podreu seguir la presentació del llibre Calendari Folklòric de Mallorca, el concert amb el grup Llavors de Fonoll i la clàssica Oda a la sobrassada a càrrec de glosadors i glosadores.

Presentació de llibre

CALENDARI FOLKÒRIC DE MALLORCA: TARDOR

Presentació del llibre Calendari Folklòric de Mallorca: Tardor a càrrec d’Andreu Ramis, Carme Castells i Toni Galmés. El llibre està escrit a partir d’anotacions manuscrites del folklorista Rafael Ginard (1899-1976), a cura d'Andreu Ramis i Miquel Sbert, amb il·lustracions de Toni Galmés.


Un projecte de Mallorca Literària en coedició amb Saïm Edicions.

Concert

LLAVORS DE FONOLL

Comptarem amb un concert amb el grup Llavors de Fonoll amb Natàlia Tascón, Carles Seguí i Miquel Àngel Adrover. A partir de les anotacions de Rafel Ginard al Calendari Folklòric, aquest trio lliga mots i tonades, arrel i present en un diàleg entre la tradició oral dels anys 50 i la llengua esmolada del jove glosador del XXI. Un espectacle performàtic però també interactiu, que implica l’auditori en l’experiència d’explorar aquestes terres esquitxades d’aromàtiques llavors.

ODA A LA SOBRASSADA

Tancarem la nit amb la clàssica Oda a la sobrassada i una petita glosada.