DECÀLEG DE PREGUNTES FREQÜENTS

SOBRE TRADICIONÀRIUS • PUNT i SEGUIT

  1. Què és Tradicionàrius · Punt i Seguit ?

És un contingut radiofònic dedicat al folk. Tradicionàrius · Punt i Seguit és una iniciativa del Centre Artesà Tradicionàrius realitzada pel Centre de Recursos de la Vila de Gràcia per a la difusió i ús de les ràdios locals.


2. Punt i Seguit és un programa de ràdio o un pòdcast?

Podeu adaptar-lo a la forma que us convingui: programa, contingut que integreu a un magazín o pòdcast. Fins i tot el podeu desmuntar o fragmentar, si ho creieu necessari.

3. On es pot trobar Punt i Seguit ?

Al Centre Artesà Tradicionàrius, Sara Peralta saraperalta@tradicionarius.cat us n’informarà i acordarà el sistema de tramesa.

4. Quina durada té Punt i Seguit ?

50 minuts + 10 minuts de música. Malgrat tot, la durada no està predefinida perquè cada format es pot adaptar al seu propi contingut.

5. Periodicitat i format de Punt i Seguit.

Tindran periodicitat setmanal i, en principi, seran fins al juliol de 2022, amb un format de 50 minuts + 10 minuts de música. També hi haurà mòduls de 30 minuts i 10 minuts que apareixeran a la plataforma a mesura que siguin actualitat.

6. Els formats de Punt i Seguit van lligats a l'actualitat o són atemporals?

En principi són atemporals. Si un dels mòduls anés lligat a un esdeveniment especial, es faria constar, com per exemple Especial 2022 Festival Tradicionàrius-35.

7. Quin cost té cada mòdul de Punt i Seguit ?

El Centre Artesà Tradicionàrius crea i difon, sense cost econòmic per a les emissores, aquests mòduls de continguts, entenent que és una difusió del folk del país i d’arreu que convé fer i que ens pertoca crear i difondre.

8. Quan es pot començar a disposar i emetre Punt i Seguit ?

A partir del mes de març de 2022 se’n podrà disposar.

9. Qui fa Punt i Seguit?

Han creat el contingut un equip de persones vinculades al món del folk del nostre país, de procedència diversa (ràdio, música, premsa, cinema, tècnica, etc.) amb especial vocació i interès per aquest nou format de difusió.

10. Espai web a www.traddigital.tradicionarius.cat

Trobareu més informació a traddigital.tradicionarius.cat