EL FOLK SONA A LA FM GRÀCIA 2020

La Fundació Festa Major de Gràcia i el Districte de Gràcia programen 2 dies de folk
per les Festes de Gràcia 2020, el 16 i el 18 d’agost

Un any més, el CAT Tradicionàrius participarà a la Festa Major de Gràcia encara que no sigui de manera presencial ni a la Plaça del Folk. Les circumstàncies han fet que la programació prevista per la Fundació Festa Major de Gràcia i pel Districte de Gràcia, i que havia de tenir lloc a la Plaça Joanic i a la Plaça de les Dones del 36, derivi a un entorn virtual.

El CAT Tradicionàrius participa amb la programació que el Districte oferirà el dijous 18 d’agost amb una proposta d’arrel per a tots els públics. La iniciativa proposa 4 escenaris virtuals: música per a tota la família amb activitats de la mà de Marta García de Múxics i l’espectacle d’animació de Pep López; una mostra de percussió de carrer amb Kabum i una sessió de concert i ball folk amb La Portàtil FM. La programació folk s’enregistrarà al CAT Tradicionàrius, seguint totes les mesures sanitàries que en cada moment determini l'administració i s’emetrà el 18 d’agost durant tot el dia al Canal de Youtube de la Fundació.

A més, el 16 d’agost, la Fundació Festa Major de Gràcia programa la final del Combat de Glosa i una nit de ball folk amb Orquestrina Trama.

Música per a tota la família amb MÚXICS

Espectacle d'animació amb
PEP LÓPEZ

Mostra de percussió de carrer amb KABUM

Concert i ball folk amb LA PORTÀTIL FM