El CAT Centre Artesà Tradicionàrius, l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona i la Xarxa de les Cases de la Festa organitzen La (tele)Revetlla Folk al CAT, la festa del solstici d’estiu en digital

En el marc dels actes previstos per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona, el CAT Centre Artesà Tradicionàrius proposa una revetlla alternativa en digital amb música folk en directe i uns segons de foc, una opció per a les celebracions familiars i de grups d’amics des de casa. Comptarem amb tres formacions de música tradicional amb repertori de ball folk, els Aires del Montseny, La Portàtil.FM i l’Orquestrina Trama. Prèviament al ball, els Diables de La Vella de Gràcia, La Malèfica del Coll i La Diabòlica de Gràcia posaran l’apunt de foc a la vetllada amb la percussió del grup resident al CAT, Kabum. La presentació anirà a càrrec d’Ivan Caro, músic i activista del món de la Cultura Popular.

La iniciativa és un pas més del projecte del Tradicionàrius durant la pandèmia, el traDDigital, en què es potencien eines valuoses com la creativitat, la imaginació, la capacitat de crear models de comunitat digital i presencial, sincronitzar la participació dels públics amb els artistes i un temps per aprendre a moure’ns en la nova Cultura en digital.

La (tele)Revetlla folk al CAT es va enregistrar al CAT Tradicionàrius i es va emetre el 23 de juny a les 22.00 h des dels canals de Youtube del Tradicionàrius i de Cultura Popular de Barcelona.

ELS GRUPS

Aires del Montseny

La Portàtil FM

Orquestrina Trama

La Vella de Gràcia

La Malèfica del Coll

La Diabòlica de Gràcia

Kabum

fotos

Premsa